tirsdag den 19. august 2014

Førstepræmie i gadefestens rundboldturnering

I weekenden har vi været til gadefest. En super hyggelig og traditionsbundet gadefest hvor det meste var som det plejer at være.

Gadefesten startede med at vi fælles gik ned på plænen for at spille rundbold. Der var plads til både store og små, unge og gamle, og alle dem midt i mellem.

Det gik rigtigt godt og selvom jeg blev grebet to gange syntes jeg jo som altid at jeg havde været den bedste, så da vi kom hjem fra rundboldturneringen og der stod en trailer med sådan en fin lille båd, var jeg sikker på at jeg havde vundet førstepræmien i gadefestens rundboldturnering.Det var godt nok en båd som skulle have lov til at stå et par dage hos genboen inden den skulle til København hvor den skal sættes i vandet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.