tirsdag den 26. august 2014

Bowling med familien

Da vi var i Skallerup klit feriecenter ville Emilie rigtigt gerne bowle, men det blev ikke til noget. Det var svært at have Ida med ind og bowle med Emilie og kun være 2 voksne.Derfor inviterede vi min mor og Marias forældre med ud at bowle i weekenden, så Emilie kunne få lov til at prøve det hun sådan havde snakket om på ferien.

Vi kom ind til Seaport ca. 30 min inden vi skulle i gang med at bowle og derfor kunne vi nå at tage et par spil airhockey. Mens vi spillede kunne vi se Ida blev træt, så hun kunne blive puttet i barnevognen så hun faldt i søvn lige inden vi skulle i gang med at bowle.

Det betød at vi i over 1 time kunne bowle uden at vi også skulle holde styr på hende. God timing eller bare lidt heldigt.

Emilie jublede hver gang der blev væltet kegler. Både når det var hende selv eller en af os andre.
Vi havde booket banen i 2 timer, og jeg tror at det var godt selvom det måske var lidt for lang tid, for Emilie virkede ikke til at være færdig med at spille efter 1 time, og jeg ville også meget gerne spille mere.

På et tidspunkt gik maskineriet som styrer børnebanderne i stykker og så blev det noget svært for Emilie at spille, hvilket også gjorde at humøret faldt lidt. Heldigvis kom de til at virke igen og hun kunne begynde at vælte keglerne igen.

Det var super hyggeligt at være ude og bowle, og det er ikke sidste gang at vi inviterer familien med ud.

Jeg fik at vide at man kan bestille glutenfri pizza hos Seaport, så det kan være at det bliver inklusiv spisning næste gang vi skal derind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.