mandag den 18. august 2014

Hjemrejsedag

I dag var det sidste dag i Skallerup klit feriecenter. Vi skulle tjekke ud inde klokken 10, men måtte benytte alle faciliteterne hele dagen.

Da vi havde pakket bilen og ryddet op i sommerhuset kørte vi op og afleverede nøglerne og gik en sidste gang i vandlandet. Til middag gik vi op af vandet og spiste middagsmad i caféen hvor jeg fik lov til at spise min medbragte madpakke da de ikke kunne tilbyde noget glutenfrit.

Vi spillede lidt hockey inden vi gik ind i legelandet hvor Emilie oksede af sted og Ida sov.

Da vi kørte fra Skallerup Klit kørte vi ind til Hjørring for at få byttet et par shorts som jeg havde købt hos Outlet Nord, men som desværre var gået i stykker efter et par dages brug.De havde ikke flere shorts i samme størrelse, så jeg prøvede et par i en større størrelse, og med et bælte til passede de også fint. Jeg fik bæltet med gratis, så jeg havde et par shorts som jeg kunne bruge. Super service.

I morgen er det atter arbejdsdag og ferien er overstået. I modsætning til hvad jeg kan læse mange andre skriver på Facebook er jeg glad for at skulle tilbage på arbejde. Jeg er så klar til at give den gas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.