torsdag den 14. august 2014

Ridetur og fodring af bondegårdsdyr

I dag var vi på bondegårdsbesøg på en gård som er tilknyttet Skallerup klit feriecenter. Der var ca. ½ times gang hen til gården når man gik af vejen, og efter at vi havde været der fandt jeg ud af at man også kunne have gået af en sti og sparet ca. 10 min, men så fik vi alle lidt ekstra motion.



Da vi kom til gården var det tid til fodring og malkning af gårdens ko. Resten af dyrene på gården skulle så efterfølgende have noget at spise, og her kunne vi alle få lov at hjælpe. Det var et stort hit for både Emilie og Ida at holde korn i hånden som de små geder spiste af.



De fik også lov til at klappe nogle større geder og et par æsler inden vi skulle ind til en flok dådyr som vi kunne håndfodre med små stykker gulerod.



Ved hønseburet skulle hønsene fodres og der skulle findes æg. Alle børnene fik lov til at få et æg med hjem, og Emilies æg blev senere til et spejlæg.

Da alle dyrene var blevet fodret var der mulighed for at komme ud og ride. Vi betalte for en tur på 15 i skoven hvor vi på skift gik ved siden af ponyen Pluto og Emilie var bare super glad for rideturen.



Når hun bliver lidt større skal hun også have lov til at komme på nogle længere ture på hesteryg. Bruger du hesten meget til at ride længere ture på, kan du bruge www.minhestetur.dk til at indtegne og dele dine hesteruter med andre.

Det meste af eftermiddagen blev brugt i badelandet hvor Emilie er blevet meget mere tryg ved vandet.

Efter turen i badeland gik Maria og pigerne ind i legelandet mens jeg gik en tur på stranden.
Efter aftensmaden var vi trætte og sætte computeren og Netflix til fjernsynet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.