søndag den 17. august 2014

Mavepine

Dagen byder ikke på meget for mig. Kort tid efter jeg vågner begynder jeg at få ondt i maven. Jeg prøver at stå op men der går ikke længe før jeg ligger på sofaen, og kan mærke at jeg ikke skal lave noget.

Jeg går tilbage i sengen hvor jeg ligger ind til ca. kl 16 hvor jeg begynder at kunne komme lidt op. Jeg er stadig ikke frisk, men nu er det til at holde ud.

Om det var fordi de havde for travlt på Mac’en i går og derfor ikke behandlede mine burgere forsigtigt nok i forhold til gluten, eller om det var noget andet jeg har spist kan jeg ikke sige, men ondt gjorde det i hvert fald.

Det er ikke sjovt at være på ferie i Skallerup Klit feriecenter og så få ondt i maven så man ikke kan ret meget andet end at ligge ned hele dagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.