tirsdag den 12. august 2014

Morgenhygge

Selvom det hedder ferie betyder det ikke at jeg kan sove længe. For 5 år siden ville jeg stadig kunne sove til over middag på dage hvor der skulle slappes af, holdes fri osv., men den går ikke mere.I dag vågnede jeg ca. 5:30 og efter at have vendt mig et par gange stod jeg op. Jeg fandt computeren frem og kunne hygge lidt med den. Da Ida vågnede ca. 1 time senere tændte jeg også for TV2 NEWS, da der alligevel ville komme lidt ekstra støj nu hvor hun også var vågen.

Kaffen blev sat over og der blev hygget leget indtil de andre vågnede.

Efter at de andre stod op kørte vi ind til Hjørring for at gå en tur i gågaden og få handlet lidt mad ind.

Det var en hyggeligt shoppingtur og den lange gågade betød at der også var lidt motion involveret i turen.

Da vi kom tilbage til Skallerup klit feriecenter var det blevet var det igen blevet tid til vandland og legeland inden vi til aftensmaden var forbi feriecentrets pizzaria hvor vi kunne bestille en glutenfri pizza til mig.

Jeg ved godt at det er svært at have med den glutenfrie dej at gøre, men hold nu op hvor var den pizza ikke særligt flot, og derudover var pizzaen også meget lille. Så allerede inden jeg skulle til at spise var jeg skuffet, og derfor var oplevelsen allerede negativ.

Pizzaen smagte dog ganske godt, så selvom det ikke var et kønt syn, og selvom jeg ikke blev mæt, var det nu alligevel dejligt med en god pizza.

Vi gik en tur ned til havet, hvor jeg igen blev enig med mig selv om at vestkysten ikke er det fedeste sted. Der blæste og var koldt. Vandet var ikke rart selvom vi kun skulle soppe lidt, så jeg er igen helt overbevist om at østkysten er det rigtige sted at være når der skal bades.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.