onsdag den 13. august 2014

Vi sover længe

Det kan vist godt mærkes at vi er meget mere aktive på vores ferie end når vi er derhjemme for vi sov længe i dag. Kl. 7:30 vågnede Ida og der gik endnu en time før Emilie vågnede. Jeg stod op sammen med Ida og kort tid efter stod Maria også op.

Maria havde bestilt en behandling i wellness, så mens hun var derinde var vi på QR-kode orienteringsløb. I alt har vi gået rundt og fundet poster i ca. 1½ time inden vi var inde for at hente den præmie som vi kunne få ved at gennemføre et af løbene.

Teksten på Appen var dog til at misforstå, så som jeg havde læst det var der to forskellige løb med hver deres præmie, så da andet løb var overstået og der ikke var en ekstra præmie, var der en pige som blev lidt ked af det. Det løste vi ved at vi gik ind til købmanden og fandt den præmie vi syntes at vi havde fortjent oven på det løb.

Præmien blev et Barbie blad med tilhørende mobiltelefon som kunne pyntes med palietter. Mobiltelefonen blev pyntet mens jeg lavede middagsmad.

Eftermiddagen blev brugt i badelandet og på junglestien. Der blev rigtigt hygget og lavet mentale udfordringer, som da der skulle øves på at hoppe i vandet fra kanten.Efter aftensmaden var vi på en legeplads med trampoliner, hoppepuder, rutsjebaner og meget mere. Her var vi indtil vi gik på stranden for at bygge et sandslot.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.